Een wettelijke keuring aanvragen

Planning, uitvoering en opvolging van uw wettelijke keuringen door een erkend keuringsorganisme

Voor de uitvoering van alle wettelijke keuringen die door een externe dienst voor technische controle dient gedaan te worden, doet Lecom HSE beroep op het erkend keuringsorganisme ACEG

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector is ACEG een gerespecteerd en door de overheid officieel erkend keuringsorganisme met betrekking tot bijvoorbeeld de keuring van elektriciteit, gaskeuring, keuring van liften, keuring van hoogwerker, wettelijke keuringen met betrekking tot brandpreventie of de brandnorm, vca check, epb verslag, enz..

ACEG onderscheidt zich door hun uitmuntende, snelle en efficiĆ«nte service en hun professionele dienstverlening aan voordelige tarieven. Hun doel is dat u zich uiteindelijk geen zorgen meer hoeft te maken. Alles loopt automatischl uw attesten zijn steeds up-to-date en worden geplaatst waar u maar wil.

Om dit te realiseren hebben zij het keuringsplatform ontwikkelt dat de aanvragen van al uw wettelijke keuringen behandelt en uw certificering en attesten beheert en opvolgt.

Door dit platform hoeft u niet te geloven wat zij zeggen, u kan het met een simpele klik instant online opvolgen. U ziet wat zij doen. 

Omdat zij jullie meer en meer willen ontzorgen en alle aspecten die bij wettelijke keuringen aan bod komen, willen digitaliseren, wordt het keuringsplatform uitgebreid met Lecom HSE.

Niet alleen de kwaliteit van uw verplichte keuringen voor bedrijven is belangrijk. Het platform biedt nog een extra service. Dankzij de mogelijkheid tot koppeling met andere software kan u slechts in elke klikken uw wettelijke keuringen aanvragen en binnen een zeer korte termijn ontvangt u automatisch de attesten op de daarvoor voorziene plaats binnen de door u gevraagde software.

Elke dag staat het hoog opgeleid team van keurders en deskundigen voor u klaar. Uw wettelijke keuring wordt opgemaakt op de IPAD en de certificering of het attest wordt u meteen na het bezoek per mail of in het keuringsplatform bezorgd. 

Indien u graag beroep wil doen op deze dienst of indien u een specifieke keuring nodig heeft, die niet in ons gamma staat, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Keuring elektrische installatie
Risicoanalyse elektrische installatie
Keuring werfkast

Keuring drukvaten

Keuring stookolietank

Gaskeuring

Keuring water

Keuring liften 

Risicoanalyse liften

Keuring hoogwerker

Keuring ladders

Keuring stelling

Keuring hijsmateriaal

Keuring heftruck

Keuring valbeveiliging

Keuring branddetectie

Risicoanalyse brand

VCA check

VCA attest opvragen

Veiligheidscoƶrdinator verplicht

Thermografisch onderzoek

Energie audit

EPC berekenen

Energieprestatiecertificaat

EPB verslag

EPB ventilatie

 

Nijverheidslaan 1 1853 Grimbergen
info@lecomhse.com
T +32 484 59 76 75
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x