Over ons

Als HSE problem solver gaan Isabelle Huybrechts en haar team dagelijks aan de slag met het oplossen van uitdagingen rond Health, Safety en Environment bij bedrijven. 

Vanuit die praktijkervaring met Isalution ontdekte Isabelle een probleem waar geen eenvoudige oplossing voor te vinden was: het gebrek aan een systeem om de verplichte wettelijke keuringen van technische installaties in gebouwen op te volgen. 

Daarom lanceert ze nu met Lecom HSE zelf zo’n systeem.

Isabelle merkte tijdens haar werk met Isalution dat bedrijven vaak moeten zoeken naar informatie over hun technische installaties, attesten of certificaten of dat die informatie niet meer up-to-date is. Deze informatie opzoeken is heel tijdrovend en dus niet efficiënt. Daarom kiest ze met Lecom HSE voluit voor digitalisering.

Ze richt zich met LecomHSE op innovatie en digitalisering omdat ze graag voorop wil staan in plaats van achter de feiten aan te hollen. Voor haar betekent digitale innovatie dat je met zo weinig mogelijk manuele input zo veel mogelijk informatie altijd en overal, up-to-date en in een gebruiksvriendelijk systeem ter beschikking hebt. Dat is essentieel om bedrijven te ontzorgen. Bovendien is het ook veel duurzamer om alles in één geïntegreerd systeem bij te houden. Op die manier kunnen er win-win situaties gecreëerd worden voor de klanten, maar ook voor de beheerders van de gebouwen.


Isabelle doet dit uiteraard niet alleen. Samen met twee gedreven vennoten en een team met onder andere een developer en specialisten in het gebouwenbeheer, vormt ze binnen Lecom HSE een dreamteam om bedrijven bij te staan.

Als team, gaan we samenwerkingen aan met professionele en academische partners. We nemen onder andere deel aan een project binnen de Hogeschool PXL, waar we samen onderzoeken hoe we de technologieën van augmented reality in het gebouwenbeheer kunnen toepassen voor alles wat betreft verplichte keuringen van bedrijven en de daarbij horende attesten.

We hebben ook professionele partners die ons bijstaan in het creëren van digitale modellen (Digital Twins) en BIM-plannen en het daarop enten van de informatie betreffende de wettelijke keuringen

Aan innovatieve projecten en samenwerkingen in ecosystemen met gelijkgestemde ondernemers dus geen gebrek.

Wil je jouw gebouw laten omzetten in een digital twin, met alle informatie van je installaties erop beschikbaar? Heb je een idee voor jouw organisatie en wil je daarrond een pilootproject opzetten, neem dan zeker contact op. 

We luisteren met veel interesse naar je idee.

Hoor je het in Keulen donderen bij de woorden ‘digital twin’ en ‘BIM-plan’? Allemaal mooi, die fancy woorden, maar je wil dit toch eens zien? Neem ook een kijkje bij onze eerste referentiecases (KVO, SPIE, …) 

Nijverheidslaan 1 1853 Grimbergen
info@lecomhse.com
T +32 484 59 76 75
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x