Diensten - Geldenaken

Een HSE compliance management systeem in combinatie met een erkend keuringsorganisme. Voor de opvolging van al uw wettelijke keuringen, inclusief overzicht, inbreuken en digitaal archief van alle documenten in een digital twin.

Voor wie in Geldenaken op zoek is naar een digitale HSE compliance manager, ondersteund door een controleorganisme, dat de verplichte keuringen voor bedrijven opvolgt van a tot z, en alle betrokkenen met mekaar laat communiceren is Lecom HSE de ideale oplossing.

HSE Compliance Management systeem

Als EHS manager bent u verantwoordelijk voor duurzame risicoanalyse en risicobeheer. Wettelijke keuringen, al dan niet door een erkend keuringsorganisme, maken daar deel van uit.

Als bedrijfsleider, heeft u niet altijd een preventieadviseur vast in dienst, maar moet u wel zorgen dat alle verplichte keuringen voor bedrijven in orde zijn.

Wij willen voor alle partijen die van dichtbij of veraf betrokken zijn bij risicobeheer, de opvolging van de wettelijke keuringen van technische installaties vergemakkelijken door:

Een checklist voor de wettelijke keuringen van installaties aan te bieden in 1 systeem

Een overzicht te voorzien van de wettelijke keuringen door een keuringsorganisme, maar ook van de wettelijke keuringen die een intern of extern bevoegd persoon dient uit te voeren (wij digitaliseren uw documenten zodat u deze ook kan gebruiken op mobiele toestellen)

Alle controles in een gebruiksvriendelijk en volledig digitaal HSE compliance management systeem op te volgen van a tot z., van planning tot uitvoering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuring van elektriciteit, gaskeuring, keuring van liften, keuring van hoogwerker, wettelijke keuringen met betrekking tot brandpreventie of de brandnorm, vca check, epb verslag, enz..

Een systeem te voorzien voor de opvolging van de inbreuken en de opmerkingen die werden geformuleerd na de wettelijke keuringen

Ons opvolgingsysteem voor uw wettelijke keuringen te koppelen aan uw facility management software

Uw installaties onderworpen aan wettelijke keuringen te identificeren aan de hand van een QR code

Uw installaties die wettelijk gekeurd moeten worden, te lokaliseren aan de hand van een ingescande digitale tweeling van uw gebouw of van een BIM plan.

Kortom, wij willen u volledig ontzorgen voor alles wat betreft HSE Legal Compliance, zodat u niet alleen tijd bespaart, maar dat u ook ongevallen en boetes vermijdt en voorkomt dat uw installaties worden afgesloten door een gebrek aan opvolging van uw wettelijke keuringen.Lecom HSE – Let’s communicate with all the parties involved in HSE legal compliance

Lecom HSE – Let’s communicate between all the systems involved in the accomplishment of HSE legal compliance


Alle wettelijke keuringen vindt u hieronder

Keuring elektrische installatie
Risicoanalyse elektrische installatie
Keuring werfkast

Keuring drukvaten


Keuring stookolietank


Gaskeuring


Keuring water


Keuring liften 


Risicoanalyse liften


Keuring hoogwerker


Keuring ladders


Keuring stelling


Keuring hijsmateriaal


Keuring heftruck


Keuring valbeveiliging


Keuring branddetectie


Risicoanalyse brand


VCA check


VCA attest opvragen


Veiligheidscoördinator verplicht


Thermografisch onderzoek


Energie audit


EPC berekenen


Energieprestatiecertificaat


EPB verslag


EPB ventilatie
Diensten - Geldenaken
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x