Diensten

Lecom HSE staat voor LEgal Compliance.

We trekken de kaart van digitalisatie en ontzorgen alle stakeholders in en rond gebouwen op het niveau van hun wettelijke keuringen, de archivering van documentatie en het inventariseren van de inbreuken.

De voeding van het opvolgsysteem gebeurt door rapportering vanuit het erkend controleorganisme.

Maar ook voor de uitvoerende controles en alle aspecten rond brandveiligheid en gebouwopvolging kan u bij ons terecht.

Voor wie op zoek is naar een digitale HSE compliance manager, ondersteund door een controleorganisme, dat de verplichte keuringen voor bedrijven opvolgt van a tot z, en alle betrokkenen met mekaar laat communiceren is Lecom HSE de ideale oplossing.

HSE Compliance Management systeem

Als EHS manager bent u verantwoordelijk voor duurzame risicoanalyse en risicobeheer. Wettelijke keuringen, al dan niet door een erkend keuringsorganisme, maken daar deel van uit.

Als bedrijfsleider, heeft u niet altijd een preventieadviseur vast in dienst, maar moet u wel zorgen dat alle verplichte keuringen voor bedrijven in orde zijn.

Wij willen voor alle partijen die van dichtbij of veraf betrokken zijn bij risicobeheer, de opvolging van de wettelijke keuringen van technische installaties vergemakkelijken door:

  • Een checklist voor de wettelijke keuringen van installaties aan te bieden in 1 systeem
  • Een overzicht te voorzien van de wettelijke keuringen door een keuringsorganisme, maar ook van de wettelijke keuringen die een intern of extern bevoegd persoon dient uit te voeren (wij digitaliseren uw documenten zodat u deze ook kan gebruiken op mobiele toestellen)
  • Alle controles in een gebruiksvriendelijk en volledig digitaal HSE compliance management systeem op te volgen van a tot z., van planning tot uitvoering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de keuring van elektriciteit, gaskeuring, keuring van liften, keuring van hoogwerker, wettelijke keuringen met betrekking tot brandpreventie of de brandnorm, vca check, epb verslag, enz..
  • Een systeem te voorzien voor de opvolging van de inbreuken en de opmerkingen die werden geformuleerd na de wettelijke keuringen
  • Ons opvolgingsysteem voor uw wettelijke keuringen te koppelen aan uw facility management software
  • Uw installaties onderworpen aan wettelijke keuringen te identificeren aan de hand van een QR code
  • Uw installaties die wettelijk gekeurd moeten worden, te lokaliseren aan de hand van een ingescande digitale tweeling van uw gebouw of van een BIM plan.

Kortom, wij ontzorgen u volledig voor alles wat HSE Legal Compliance betreft, zodat u niet alleen tijd bespaart, maar u ook ongevallen en boetes vermijdt en voorkomt dat uw installaties worden afgesloten door een gebrek aan opvolging van uw wettelijke keuringen.


Lecom HSE – Let’s communicate with all the parties involved in HSE legal compliance

Lecom HSE – Let’s communicate between all the systems involved in the accomplishment of HSE legal compliance

Nijverheidslaan 1 1853 Grimbergen
info@lecomhse.com
T +32 484 59 76 75
Privacy
Algemene voorwaarden
Sitemap

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x